Loison kēksi Lieldienu galdam

Loison kēksi tiek ražoti Loison Pasticceri kopš 1938. gada. Tradīcijas ir Loison Paticceri keksu galvenā sastāvdaļa, un aizrautība ir tas, kas silda Loison krāsnis: Loison ir radījuši savu firmas rokrakstu darbojoties trim paaudzēm. Loison kēksi ceļo uz svētku galdiem visā pasaulē, iepriecinot ar Itālijas garšu un dāvājot garšīgus brīžus.

Colomba pasquale vai Colomba di Pasqua (Lieldienu balodis) ir itāļu tradicionālā Lieldienu kēkss, kas ir līdzīga diviem pazīstamajiem itāļu Ziemassvētku desertiem – Panettone un Pandoro. Colombo mīkla ir izgatavota līdzīgi kā Panettone, no miltiem, olām, cukura, dabīgā rauga un sviesta. Atšķirībā no Panettone, Colombo parasti ir ar saldām piedevām un bieži ir bez rozīnēm. Forma tiek veidota kā balodis un pēc tam pārkaisīta ar pērļu cukuru un mandelēm.

Šī pavasara kolekcijās Frutta e Fiori un Farfalle ir kēksi ar citronu un kumelītēm, persikiem un lazdu riekstiem vai šokolādi.