- ¼ arbūza (bez sēklām)
- 2 lauku gurķi
- 1 sarkanais sīpols
- 70 g ciedru riekstu
- 150 g feta siera
- 10 piparmētru lapiņas
- 50 g medus-sinepju mērces
- Pārslu sāls
- svaigi malti pipari
Medus-sinepju mērce
- 30 g medus
- 30 g Dižonas sinepju
- 40 g citrona sulas
- 100 g olīveļļas
- Sāls,
- Pipari
Lai pagatavotu medus-sinepju mērci – samaisa visas sastāvdaļas, lēnām pievienojot eļļu, līdz iegūta emulsija.
Arbūzu sagriež kumosa lielumā, gurķi ripās, sīpolu pusgredzenos.
Visu izkārto šķīvī, pārkaisa ar drupinātu fetu, riekstiem un piparmētrām.
Apslaka ar mērci, pārkaisa sāli un piparus.
iegādājies visu nepieciešamo