Gaļa un marināde

  • 500 g liellopa striploin 
  • 10 g ķiploka
  • 20 g svaiga ingvera 
  • 70 g šalotes sīpola 
  • 100 g sarkana ābola 
  • 25 g gochujang (korejiešu čili pasta) 
  • 70 g brūnā cukura 
  • 20 g tumšās sojas mērces
  • 80 g parastās sojas mērces 
  • 10 g zivju mērces 
  • 10 g sezama eļļas 

 

Gurķu kimči 

  • 500 g lauku gurķu 
  • 40 g Tom Yum pastas 
  • 70 g cidoniju sīrupa 
  • 30 g loku 
  • 20 g sezama sēklu 

 

Gaļu sasaldē, lai to būtu vieglāk sagriezt. Sagriež plānās šķēlēs. Sablendē marinādi un iemarinē vismaz 2h. Pēc tam ātri apcep nelielās porcijās uz karstas pannas. 

Gurķus sagriež plānās ripās, sajauc ar Tom Yum pastu un sīrupu – kārtīgi izmaisa. Marinādi savieno ar gurķiem, pievieno lokus un sēklas. Marinē vairākas stundas.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem, Shiso lapām, marinētiem dārzeņiem, lapu salātiem.

Satin sastāvdaļas lapā un baudi ar alu vai soju. 

 

iegādājies visu nepieciešamo