1 vesela arktiskā palija (~ 1,5–2 kg)
2 citroni un 2 laimi
2 ēdamkarotes medus
sāls un svaigi malti melnie pipari
šķipsniņa kardamona
pasniegšanai kuskuss ar dārzeņiem

Pagatavo marinādi. No 1 citrona un 1 laima izspiež sulu, pievieno medu, sāli, piparus un šķipsniņu kardamona. Visu samaisa kopā, un ar šo marinādi kārtīgi ierīvē zivi.
Atlikušo citronu un laimu sagriež ripiņās, daļu liek zivij vēderā, daļu sasprauž zivs ādā, veicot nelielus iegriezumus.
Svētku karalieni cep 30 minūtes cepeškrāsnī 180 ºC temperatūrā.
Tikmēr pagatavo kuskusu. Ber to traukā, pievieno mazos gabaliņos sagrieztu brokoli un sparģeļus un samaisa. Pievieno sāli, šķipsniņu kardamona un sviestu. Aplej visu ar verdošu ūdeni, apmaisa un atstāj uz 5 minūtēm kuskusam uzbriest un dārzeņiem pagatavoties. Pirms pasniegšanas var nedaudz aplaistīt ar medu, bet ne vairāk kā ar 1 ēdamkaroti.