3 ēdamkarotes olīveļļas
1 sīpols
½ fenhelis
4 ķiploka daiviņas
pētersīļi
timiāns
1 lauru lapa
2 apelsīnu miziņa šķēlītēs
½ tējkarote safrāna pulvera
1 – 2 tējkarotes anīsa liķiera
apmēram 1 kg Stockmann
jūras velšu maisījuma
3 dl baltvīna
6 dl zivju buljona
sāls un pipari

Uzsildiet 2 ēdamkarotes olīveļļas lielā katlā ar biezu dibenu. Uzkarsējiet tajā sakapātus sīpolus, ķiplokus, fenheli un tomātus. Pievienojiet maisījumam fenheļa sēklas, apelsīna miziņu, anīsa liķieri un pusi no safrāna pulvera. Karsējiet uz nelielas uguns apmēram 3 minūtes, visu laiku maisot. Piekaisiet sāli un piparus, un atstājiet atdzist. Ieberiet katlā Stockmann jūras velšu maisījumu. Pārlejiet atlikušo olīveļļu un uzkaisiet safrāna pulveri. Ja gatavojaties ēst zupu nedaudz vēlāk, uzlieciet katlam vāku un ievietojiet ledusskapī. Pievienojiet vīnu, zivju buljonu un ūdeni, tā, lai visas sastāvdaļas ir pārklātas. Piekaisiet sāli un piparus. Uzvāriet un turpiniet vārīt uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes. Pasniedziet ar vārītiem kartupeļiem.