Vienkārša Pavlovas kūkas recepte

Saldais krējums 35% 300 – 350 ml

Cukurs 2 – 3 ēdamkarotes

Nedaudz vaniļas ekstrakta

Gatavā bezē pamatne

Ogas, šokolāde dekorēšanai

Šī Pavlova sanāks pat iesācējiem! Pašu darbietilpīgāko un arī nelielas iemaņas prasošo bezē pamatnes pagatavošanu šoreiz varam neveikt, jo to jau ir pagatavojuši Igaunijas konditori. Piedāvājam jums izmantot Stockmann nopērkamo Pavlovas bezē pamatni un ļoti viegli tikt pie ēteriskās, gardās, prieku un sajūsmu radošās kūkas.

Saputot saldo krējumu  ar cukuru stingrā, vijīgā masā. Pievienot nedaudz  vaniļas cukuru vai ekstraktu. Bezē pamatni novietot  uz pasniegšanas trauka. Virsū uzlikt saputoto saldā krējuma masu un izlīdzināt.  Kārtot ogas (zemenes, avenes, mellenes vai citas ogas pēc izvēles), sākot no kūkas centra, un dekorēt ar rīvēto šokolādi, piparmētru, pūdercukuru, ēdamajiem ziediem.