Vienkārša Pavlovas kūkas recepte
Saldais krējums 35% 300 – 350 ml
Cukurs 2 – 3 ēdamkarotes
Nedaudz vaniļas ekstrakta
Gatavā bezē pamatne
Ogas, šokolāde dekorēšanai
Šī Pavlova sanāks pat iesācējiem! Pašu darbietilpīgāko un arī nelielas iemaņas prasošo bezē pamatnes pagatavošanu šoreiz varam neveikt, jo to jau ir pagatavojuši Igaunijas konditori. Piedāvājam jums izmantot Stockmann nopērkamo Pavlovas bezē pamatni un ļoti viegli tikt pie ēteriskās, gardās, prieku un sajūsmu radošās kūkas.
Saputot saldo krējumu ar cukuru stingrā, vijīgā masā. Pievienot nedaudz vaniļas cukuru vai ekstraktu. Bezē pamatni novietot uz pasniegšanas trauka. Virsū uzlikt saputoto saldā krējuma masu un izlīdzināt. Kārtot ogas (zemenes, avenes, mellenes vai citas ogas pēc izvēles), sākot no kūkas centra, un dekorēt ar rīvēto šokolādi, piparmētru, pūdercukuru, ēdamajiem ziediem.