8 gabaliņi
4 persiki
30 g kokosriekstu cukura
80 g svaigā siera
4 plāksnes bezrauga kārtainās mīklas plāksnes
+ 1 ola mīklas apziešanai pirms cepšanas
+ pūdercukurs pārkaisīšanai pirms cepšanas
- Persikus pārgriež uz pusēm, tiem izņem kauliņus.
- Katrā persiku pusītē ieber apmēram ½ tējkarotes kokosriekstu cukura, un to piepilda ar 1 tējkaroti svaigā siera.
- Kārtainās mīklas plāksnes atlaidina, katru plāksni sadala divās daļās, uz katras puses liek pa vienai pildītajai persiku pusītei. Tās izkārto uz cepamās pannas.
- Mīklas maliņas apziež ar sakultu olu, pannu liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, un maizītes gatavo 25 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Gatavo: Zane Ozoliņa
Stils: Linda Vilmansone-Virbule
Foto: Anda Upmale