2 avokado
1 mīklas bumbiņa
3 ēdamkarotes bazilika pesto
½ granātābola
1 ēdamkarote balzametiķa mērces
zaļumi vai dīgsti dekoram
Sekojot galvaspilsētas aktualitātēm un tam, ka picas cept pašlaik kļuvis pat moderni, neparasta picas versija ar avakado.
- Avokado nomizo un sagriež plānās šķēlītēs.
- Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
- Uzziež bazilika pesto.
- Cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 5–7 minūtes, līdz pesto karamelizējies un garoziņa apbrūnējusi.
- Uz picas kārto avokado šķēles, pāri ber granātābola sēkliņas un uzlej balzametiķa mērci. Servē ar zaļumiem vai dīgstiem.