2 avokado
1 mīklas bumbiņa
3 ēdamkarotes bazilika pesto
½ granātābola
1 ēdamkarote balzametiķa mērces
zaļumi vai dīgsti dekoram

Sekojot galvaspilsētas aktualitātēm un tam, ka picas cept pašlaik kļuvis pat moderni, neparasta picas versija ar avakado.

  • Avokado nomizo un sagriež plānās šķēlītēs.
  • Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
  • Uzziež bazilika pesto.
  • Cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 5–7 minūtes, līdz pesto karamelizējies un garoziņa apbrūnējusi.
  • Uz picas kārto avokado šķēles, pāri ber granātābola sēkliņas un uzlej balzametiķa mērci. Servē ar zaļumiem vai dīgstiem.