Receptes

BBQ Iberico Burgers, karstā salsa, sparģeļi un kukurūza

4 porcijām

    1 sarkanā paprika

    1 sīpols

    1 ķiploka daiviņa

    2 ēd.k. olīveļļa (cepšanai)

    2 kārbas nomizotu tomātu kubiņos (2 x 400 g)

    1 ēd.k. žāvēts oregano

    sāls

    450 g svaigu zaļo sparģeļu

    2 svaigas kukurūzas vālītes

    4 The Frozen Butcher Iberico Burgeri (2 iepakojumi)

    1 mazs rozmarīna zariņš

Iekur BBQ. Smalki sagriez sīpolu, piparus un ķiplokus. Katliņā uzkarsē olīveļļu (uz BBQ), pievieno sīpolus, piparus un ķiplokus un sautējiet dažas minūtes. Pievieno tomātu kubiņus. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ļauj vārīties 5 minūtes. Pievieno sāli. 

Sparģeļus viegli apsmērē ar olīveļļu, apkaisa ar sāli un pipariem. Grilē 2 līdz 3 minūtes.

Noloka kukurūzas lapas, tās nenoņemot. Uzliek 1 ēdamkaroti sviesta un sāli un piparus uz katra kukurūzas gabala. Aizver lapas. Cieši ietin katru kukurūzas vārpu alumīnija folijā. Liek uz sagatavotā grila un gatavo apmēram 30 minūtes, laiku pa laikam apgriežot, līdz kukurūza ir mīksta.

Uzgrillē Iberico burgeri uz BBQ un apkaisa ar rozmarīnu.