4 porcijām
- 4 portobello sēnes
- 200 g mocarellas bumbiņu
- 100 g ķiršu tomātu
- Extra virgin olīveļļa
- sāls pēc garšas
- rukola pasniegšanai
Sēnes notīra, nedaudz nogriež kāta daļu, lai izveidojas iedobe pildījumam. Apcep uz grila no abām pusēm, līdz redzamas iedegušas strīpas (ja cep cepeškrāsnī, tad grila režīmā 10–15 minūtes).
Sēnes iedobē liek uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātus, mocarellas bumbiņas, pārber ar sāli un apslaka ar olīveļļu. Liek uz grila vai cepeškrāsnī cepties vēl dažas minūtes, līdz siers izkūst.
Pasniedz uz šķīvja, liekot rukolu un grilētās sēnes. Pasniedzot var apslacīt ar balzametiķa glazūru.