Receptes

Jāpānas karalisko baraviku© (eringi sēņu) ceptas šķēlītes

2-4 porcijas

  • iepakojums (333g) Imperia Organic Japānas karaliskās baravikas©
  • sviests
  • 1-2 ķiploka galviņas
  • sāls un čili pārslas

Japānas karalisko baraviku garšas nianses ir ļoti daudzveidīgas, tās var pat atšķirties no veida kā tās tiek sagrieztas.  

  1. Izņem sēnes no iepakojuma. Tās nav jāmazgā.
  2. Sagriez gareniski plānās šķēlītēs 3-5mm.
  3. Uzkarsē pannu (temperatūra vidēja +).
  4. Izkausē sviestu, lai tiktu pārklātā pannas virsma.
  5. Cep 2-3 min.
  6. Cepot piespiež ķiploka daiviņas. Samaisa.
  7. Pēc garšas pievieno sāli un uzkaisa čili pārslas. Lai labi garšo!