2–4 trauciņiem
PAMATNEI
- 60 g dateļu
- 70 g sēklu krekeru
- 50 g pekanriekstu
- 20 g izkausēta sviesta
- šķipsna sāls
MASAI
- 400 g kazas siera
- 100 g saldā krējuma
- ½ tējkarote čili pārslu
- šķipsna sāls, pipari
DEKORĒŠANAI
- 200 g ķiršu tomātu
- 2 daiviņas ķiploku
- 40 ml olīveļļas
- šķipsna sāls, pipari
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai, uz cepamās pannas liek cepamo papīru, ķiršu tomātus, ķiploka daiviņas, pārlej ar olīveļļu, sāli, pipariem un cep 20–30 minūtes.
Pamatnes sastāvdaļas liek blenderī un sablendē.
Bļodā liek kazas sieru, pievieno saldo krējumu, sāli, piparus un čili pārslas, ar mikseri saputo vienmērīgā masā.
Nelielos trauciņos vai burciņās liek pa karotei pamatnes masas, nedaudz piespiež, tad liek krēmu un pa virsu ķiršu tomātus.