(4 personām)
250 g jauktas sarkanās un baltās kinojas
500 ml kinojas dzēriena
1/2 sarkano kāpostu
citrona sulu un miziņu
svaigs fenhelis
ķimenes
sāls
Nerafinēta olīveļļa
4 kaltētas citrona šķēles
Rūpīgi noskalojiet kinoju sietiņā zem tekoša ūdens, pēc tam pagatavojiet to kopā ar kinojas dzērienu (12-15 minūtes). Izkāšat un pievienojat nedaudz eļļas.
Kāpostus sagriežat plānās strēmelītēs un sautējat uz pannas, uz vidēji lielas liesmas ar eļļu, sāli un pāris citrona šķēlītēm, pievienojot nedaudz kinojas dzēriena. Beigās pievienojat ķimeņu sēklas (vai nu apgrauzdētas vai samaltas), rīvētu citrona miziņu un citrona sulu. Pasniedziet kā attēlā, veidojot kārtas glāzē un dekorējot ar svaigo fenheli un kaltēta citrona šķēli.