6 porcijām

200 g olu nūdeļu
180 g konservētas kukurūzas
1 neliels sarkanais sīpols
2 neliela izmēra paprikas
3 lieli selerijas kāti
1,5 tējkarotes franču sinepju
250 g konservētu tunča gabaliņu eļļā
sāls
malti melnie pipari
40 ml citronu sulas

  1. Nūdeles ber vārošā ūdenī un gatavo 7 minūtes.
  2. Kamēr nūdeles gatavojas, bļodā samaisa konservētu kukurūzu, smalki sagrieztu sīpolu, nelielos kubiņos sasmalcinātas paprikas, selerijas kātus un sinepes.
  3. Kad nūdeles gatavas, tās nokāš un pievieno pārējām sastāvdaļām bļodā, tad salātos iemaisa tunča gabaliņus, sāli, maltus melnos piparus un citronu sulu.
  4. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz pāri palikušās eļļas no tunča bundžiņas.

Gatavo: Zane Ozoliņa
Stils: Linda Vilmansone-Virbule
Foto: Anda Upmale