6 porcijām
200 g olu nūdeļu
180 g konservētas kukurūzas
1 neliels sarkanais sīpols
2 neliela izmēra paprikas
3 lieli selerijas kāti
1,5 tējkarotes franču sinepju
250 g konservētu tunča gabaliņu eļļā
sāls
malti melnie pipari
40 ml citronu sulas
- Nūdeles ber vārošā ūdenī un gatavo 7 minūtes.
- Kamēr nūdeles gatavojas, bļodā samaisa konservētu kukurūzu, smalki sagrieztu sīpolu, nelielos kubiņos sasmalcinātas paprikas, selerijas kātus un sinepes.
- Kad nūdeles gatavas, tās nokāš un pievieno pārējām sastāvdaļām bļodā, tad salātos iemaisa tunča gabaliņus, sāli, maltus melnos piparus un citronu sulu.
- Ja nepieciešams, pievieno nedaudz pāri palikušās eļļas no tunča bundžiņas.
Gatavo: Zane Ozoliņa
Stils: Linda Vilmansone-Virbule
Foto: Anda Upmale