Rīsu papīrs
Paprika
Avokado
Gurķis
Cukini
Rozā kāposts
100g kvinoja
Humuss
‘Rūdolfs” biešu – mārrutku krēms
pesto
Tomāts u.c. sastāvdaļas pēc savas izvēles vari droši pievienot

Mērcei
1 citrona sula
2-4 ēd.k. sojas mērce
1 ēd.k. medus
100g ūdens
100g zemesriekstu sviests

Pasniegšanai:
Sezama sēkliņas
Lociņi

Kvinoju vāra atbilstoši nosacījumiem uz iepakojuma un atdzesē. Dārzeņus nomazgā, nomizo un sagriez plānos stienīšos.

Rīsu papīra sagatavošana – aprakstīta arī uz tā iepakojuma – sekojoša: bļodā ielej siltu ūdeni, tajā iemērc rīspapīra lapu, paturi 15-20 sekundes un izņem. Mazliet nosusini, aši saliec virsū dārzeņus, kvinoju, kādu smēriņu un rullē ciet. Lai kastītē rullīši nesaliptu kopā, tiem pa vidu liec cepamo papīru.

Visas mērces sastāvdaļas samaisa vai sablenderē kopā, lej burciņā un virsū uzber lociņus un sezama sēklas.

Iesaka Anna Birmane – kulinārijas blogere Anna Panna 
Instagram: annapannalv
Facebook: AnnaPanna.Lv