Receptes

Pērļu grūbas ar baravikām un Parmezāna sieru

2 porcijām:
200 g pērļu grūbas Just Nature

600 g sēņu buljons
100 g baravikas
30 g šalotes sīpoli
2 ķiploka daivas
40 g Parmezāna siers + 30 g pasniegšanai
20 g sviests
timiāns
pētersīļi
olīveļļa
sāls pēc garšas
melnie pipari pēc garšas

1. Noskalo pērļu grūbas, tad nokāš.
2. Olīveļļā apcep sīpolus, ķiplokus un timiānu. Tad pievieno pērļu grūbas un apcep.
3. Gatavo, pievienojot pa daļām sēņu buljonu, kamēr gatavs. Paralēli olīveļļā apcep baravikas un pievieno klāt pērļu grūbām, kad tās jau ir gatavas.
4. Pievieno sakapātus pētersīļus, sāli un piparus, sviestu, Parmezāna sieru un labi samaisa. Pasniedz ar pārkaisītu sieru.