2 porcijas

1 iepakojums Ravioli Porcini sēņu Džovanni Rana
500 g liellopa filejas, sagrieztas kubiņos
32 g sviesta
2 sīpolus, smalki sagriezti
1 zariņš svaiga timiāna
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
240 g liellopa buljona
20 g konjaka
50 g krējuma
14 g Dižonas sinepes
8 g dilles, sasmalcinātas
8 g pētersīļi, sasmalcināti
 – sāls un pipari pēc garšas

Rūpīgi noskalojiet un nosusiniet gaļu, pēc tam ierīvējiet ar sāli un pipariem. Lielā, sakarsētā  pannā apcepat gaļu no visām pusēm – vajadzības gadījumā sadalot daļās, lai gaļa netiktu pārpildīta pannā un tvaicēta. Cepat apmēram 1 minūti katru pusi. Noņemat no uguns un noliekat uz šķīvi.

Tajā pašā pannā vidējā siltumā izkausējat 2 ēdamkarotes sviesta. Pievienojiet sasmalcinātu šarlotes sīpolu, timiānu un ķiplokus un apcepiet līdz mīkstumam, 3 – 5 minūtes. Pievienojot buljonu un pēc tam konjaku. Vāriet uz lēnas uguns līdz šķidrums samazinās uz pusi, apmēram 10 minūtes.

Kamēr mērce gatavojas, uzvārāt katlu ar ūdeni, pievienojiet sāli. Pagatavojiet Ravioli atbilstoši gatavošanas norādījumiem.

Kad mērce ir samazinājusies uz pusi, pievieno krējumu un sinepes, pēc tam pievienojat gaļu. Turpiniet sautēt uz vidējas lēnas uguns, līdz gaļa ir sajaukusies ar mērci, bet nav pilnībā pagatavota, apmēram 2 līdz 3 minūtes. Pievienojiet pannai Ravioli un uzmanīgi samaisiet, lai Ravioli pārklātos ar mērci. Ja mērce šķiet pārāk bieza, pievienojiet nedaudz vārīšanas ūdens. Pasniedzat ar sasmalcinātiem garšaugiem.