45 g olu baltuma
125 g pūdercukura
1 tējkarote citronu sulas
30 g tumšās šokolādes
Sakarsē cepeškrāsni līdz 100 ℃ temperatūrai, cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru.
Lielā bļodā sāk putot olu baltumus vidējā ātrumā, puto, līdz iegūtas vieglas, baltas putas, palēnām pievieno pūdercukuru. Kad cukurs pievienots, turpina putot maksimālā ātrumā apmēram 5 minūtes. Pievieno citronu sulu un puto vēl kādu minūti.
Ņem konditorejas maisiņu, ja ir, tad izmanto uzgali apmēram 1 cm/dm, ja nav, tad nogriež maisam galu. Maisā liek saputoto olbaltumu, un izspiež mazus spociņus.
Cep apmēram 45–60 minūtes.
Kad spociņi atdzisuši, izkausē šokolādi un iezīmē tiem actiņas. To var darīt, iemērcot kociņu šokolādē un atstājot nospiedumu uz bezē cepuma, vai arī ar konditorejas maisiņu.