Receptes

SVAIGU KOLRĀBJU SALĀTI AR GRAUDU SINEPJU UN MEDUS MĒRCI

2 kolrābji
2 ēdamkarotes graudu sinepju
60 g mājās gatavotas majonēzes
2 ēdamkarotes medus
1 garais gurķis
zirņu dīgsti
pīles fileja

  1. Apcep uz pannas pīles fileju, tad to liek līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī uz 7 minūtēm. Pēc tam atstāj uz dēlīša “atpūsties”.
  2. Sagriež kolrābjus un gurķi salmiņos.
  3.  Pagatavo mērci, majonēzi samaisot ar medu un sinepēm.
  4. Mērcē iemaisa kolrābjus, gurķus un dīgstus. Blakus vai uz salātiem liek plāni sagrieztu pīles fileju.

GATAVO: RENĀRS PURMALIS
STILS: LINDA VILMANSONE-VIRBULE
FOTO: MĀRIS KISEĻOVS