100 g melno olīvu (bez kauliņiem)
1 gurķis
100 g spinātu
6–10 saulē kaltētu tomātu
pētersīļi
80–100 g salami
1 paciņa tortellini
100 g mini mocarellas bumbiņu
sula no ½ citrona 
1 ēdamkarote olīveļļas

  1. Tortellini novāra pēc norādījumiem uz iepakojuma. 
  2. Bļodā liek sagrieztas olīvas, sagrieztus saulē kaltētus tomātus, sagrieztu gurķi, mocarellas bumbiņas. Pašās beigās pievieno sagrieztu salami, gatavotos tortellini, spinātus un pētersīļus. 
  3. Visam pa virsu uzlej olīveļļu un citrona sulu, pievieno sāli, piparus un samaisa. 

GATAVO: ANNA PANNA
STILS: DAGNIJA VAIVODE
FOTO: ANDA UPMALE