Receptes

Tortelloni Rikota ar spinātiem Vidusjūras mērcē

1 iepakojums Tortelloni Ricotta & Spinaci Giovanni Rana
6 ēd.k. extra virgin olīveļļa
15 g kaperi, noskaloti
4 melnās olīvas, bez kauliņiem un sasmalcinātas
4 kaltēti tomāti, sasmalcināti
18 g pētersīļi, sasmalcināti
8 anšovu filejas, sasmalcinātas
1 tējkarote žāvēta oregano
– pipari pēc garšas

 

Lielā bļodā sajauciet kaperus, olīvas, kaltētus tomātus, pētersīļus, anšovus, oregano un eļļu. Pēc garšās pievienojat piparus, bet nepievienojiet sāli, jo sastāvdaļas jau ir sāļas. 

Pa to laiku pagatavojiet Tortelloni saskaņā ar iepakojuma instrukcijām. Pievienojiet Tortelloni bļodā esošam sastāvdaļām un viegli samaisiet, pievienojot dažas karotes ūdens kurā vārījāt Tortelloni, lai mīkstinātu mērci.

 Servējiet uz šķīvjiem.