4 porcijām

4 vistas šķiņķīši (atkauloti)
8 tortiljas
1 brokolis
2 ēdamkarotes tahini pastas
1 cukīni
sojas mērce
1 ēdamkarote medus
sāls pēc garšas
pipari pēc garšas

Vistas šķiņķīšus apcep uz pannas, līdz tie ir zeltaini brūni, beigās pievieno medu. Atdzesē un sagriež šķēlītēs.
Cukīni nomazgā, nosusina un sagriež tievās strēmelītēs.
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno lielu šķipsnu sāls un šķēlēs sagrieztu brokoli. Vāra 3 minūtes, tad nokāš.
Traukā samaisa tahini pastu ar 2 ēdamkarotēm ūdens un 1 ēdamkaroti sojas mērces. Samaisa visu līdz viendabīgai konsistencei. Traukā pie mērces pievieno brokoļus un vistu. Rūpīgi samaisa.
Tortiljās tin vistu, brokoļus un cukīni. Tortiljas aiztin ciet un cep uz pannas, līdz tās ir zeltaini brūnas no abām pusēm.

 

GATAVO: ANNA BIRMANE
FOTO: MĀRIS KISEĻOVS
STILS: LINDA VILMANSONE