4 porcijām
150 g laša filejas
100 g tīģergarneļu
100 g mīdiju
4 jūras ķemmītes
100 g paltusa filejas
sula no 1 laima
ponzu mērce
100 g cukurzirņu
1 greipfrūts
- Sagriež zivis aptuveni 1 x 1 x 1 cm gabaliņos. Mīdijas noplaucē ar verdošu ūdeni un noskalo ar aukstu ūdeni, tīģergarneles apcep. Visu atdzesē un samaisa kopā. Aplej ar laima sulu, ponzu mērci un pievieno šķēlītēs sakapātus cukurzirņus.
- Visu apmaisa un servē uz šķīvja, dekorē ar greipfrūtu filejām – no greipfrūta izgrieztām šķēlītēm, bez baltās daļas.
GATAVO: RENĀRS PURMALIS
STILS: LINDA VILMANSONE-VIRBULE
FOTO: MĀRIS KISEĻOVS