2 burgeri

400 g Oscarsfish pikšas filejas
2 ēdamkarotes olīveļļas
4 polārmaizes gabaliņi
1 neliels gurķis
1 dzeltenais tomāts
4 lapas ledus salāta
50 g grieķu jogurta
1 tējkarote sinepju
⅓ tējkarotes medus
sula no 1 citrona
sāls un pipari pēc garšas

  1. Pannā uzkarsē eļļu un uzmanīgi no abām pusēm apcep zivs fileju. Uzreiz pēc cepšanas to apsāla, appiparo un aplaista ar sulu no ½ citrona.
  2. Pagatavo mērci no grieķu jogurta, sinepēm un medus, pievieno mazliet citronu sulas.
  3. Uz polārmaizes smērē pagatavoto mērci, liek salātlapu tomātu šķēlītes, zivs fileju un gurķu sloksnītes. Ja vēlas, var papildināt ar vēl vienu mērces kārtu. Visu noslēdz ar otru polārmaizes kārtu. Var ēst uzreiz karstu vai sapakot līdzi ņemšanai.